De managementassistent van Meesteres Cleo

Vandaag had ik eindelijk mijn afspraak voor een kennismakingssessie met Meesteres Cleo bij Domination Palace. Ik had eigenlijk bij mijn allereerste bezoek aan D.P. al een sessie bij haar willen ondergaan maar was ze die dag, hoewel aanwezig, helaas niet meer beschikbaar.

Waarom dan geen afspraak met haar gemaakt bij mijn tweede bezoek aan D.P. zal je je afvragen. Wel, sommige Meesteressen bij D.P., zo ook Meesters Cleo, werken op wisselende dagen en dan moet het maar net uitkomen met je eigen agenda.

Overigens ben ik niet iemand die, ondanks dat D.P. en BDSM nieuw zijn voor mij, elke sessie met een andere Meesteres wil spelen. Ik bouw, als het klikt tussen de Meesteres en mij, liever eerst een band op.
Met Meesteres Gwen heb ik inmiddels een paar fijne sessies gedaan en is er bij mij een spelidee ontstaan waarin ik graag een tweede Meesteres wil betrekken. Meesteres Gwen moest daarbij gelijk aan Meesteres Cleo denken toen ik het met haar besprak dus de kennismaking zou er hoe dan ook komen.

De agenda van D.P. in de gaten gehouden tot er een geschikte datum voorbij kwam. Maandag 15 augustus zou Meesters Cleo aanwezig zijn en was ikzelf vrijaf dus gelijk de telefoon gepakt en een afspraak ingepland voor een uur welke ik graag via een rollenspel wilde laten verlopen. 

Een week voor de afspraak had ik een email naar haar verzonden via de mailbox van D.P. met daarin kort iets over mijzelf en een voorstel voor een rollenspelfantasie.

Nu ben ik niet erg creatief aangelegd dus moet ik eerlijk bekennen dat het basisidee voor het rollenspel "De managementassistent" komt uit een spanking vehaal van schrijfster Annie Bee. Noem het maar beter goed geleend dan slecht bedacht.😊


=========================

De managementassistent 

Cleo is het afdelingshoofd bij een administratiekantoor waar ik werkzaam ben als haar managementassistent. Ik vind haar erg leuk en heb zelfs een oogje op haar maar wat ik niet weet is dat ze in haar vrijetijd als Meesteres werkzaam is bij een SM studio.

Een van mijn neventaken is die van stagebegeleider waarbij ik voornamelijk te maken heb met jonge vrouwen die voor enkele weken komen stagelopen op het kantoor. Ik doe beoordelingen van ze opmaken en kijken of er op termijn ergens passende functies voor hen zijn waarin ik kan bemiddelen.

Op de afdeling gaat het gerucht rond dat ik die positie misbruik om de stagiaires met valse beloftes het bed in te krijgen. Zelf zie ik dat natuurlijk anders, ze zijn volwassen en hebben de vrije keuze om al dan niet op mijn advances in te gaan. Dat ik daarbij misschien wat beloftes doe die ik niet altijd waar kan maken snappen ze hopelijk zelf toch wel?  

Eén van de stagiaires heeft uiteindelijk haar verhaal gedaan bij Cleo die op haar beurt contact heeft gezocht met enkele oud stagiaires die het vermoeden van misbruik na wat aandringen bevestigden.
Daarnaast heeft Cleo in de stageagenda welke op mijn bureau ligt aantekeningen gevonden met achter de namen van enkele stagiaires afkortingen als BJ, CIM, A en DT al dan niet met plusjes of minnetjes er achter.

Ze weet genoeg en besluit dit op haar manier op te lossen. 

Als ik na een vrijdagmiddagborrel licht aangeschoten ben weet Cleo mij te verleiden en over te halen om me naar huis te brengen. Onderweg zinspeelt ze dat er misschien wel meer tussen ons kan gebeuren die avond en vraagt ze of ik bij haar thuis nog wat wil drinken. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen waarop ze vervolgens behoedzaam vraagt of ik ook in ben voor spannende en kinky dingen. Wauw, mijn avond kan zo niet meer stuk denk ik, dus geef ik dat onmiddellijk toe. Wel stelt Cleo als voorwaarde dat ik dan gelijk een blinddoek moet voordoen die pas af mag wanneer zij dat zegt. 

Na een korte rit stoppen we naast een huis en begeleidt ze me naar binnen en daarna een trap op naar boven alwaar ik mij, nog steeds geblinddoekt, moet uitkleden. Vervolgens begint ze me te teasen en een paar polsboeien om te doen. Niks anders vermoedend dan dat het misschien wel de avond van mijn leven kan gaan worden laat ik gewillig mijn polsen met behulp van de boeien op schouderhoogte vastzetten.

Cleo zegt even weg te gaan maar zo terug te zijn. Na een paar minuten hoor ik achter mij geluiden van hakken op een houten vloer en het neerleggen van spullen of iets wat daar op lijkt. 

Cleo...?! vraag ik nu toch wel enigszins bezorgd...

Geen antwoord maar het geluid van de hakken verplaatst zich tot voor mij. Dan gaat de blinddoek af en staat Cleo die zich in zwart latex heeft omgekleed me met een minachtend lachje aan te kijken.

Nog wennend aan het licht kijk ik verschrikt om me heen, waar ben ik nu terecht gekomen.

En waarom is Cleo niet meer aardig tegen mij....

 


=========================


De sessie

De vrijdag voorafgaande aan de sessie kreeg ik een email van D.P. in mijn mailbox. Daar gaat mijn afspraak dacht ik toen. Gelukkig viel het mee, alleen een verzoek of de afspraak naar twee uur verzet kon worden.
Geen enkel probleem, kwam mij ook iets beter uit en bovendien moet je als sub/slaaf zo goed mogelijk aan de wensen van je Meesteres gehoor geven toch? Oke, oke, eigenlijk altijd en anders is er een goede reden voor straf.

Maandagmiddag de 15e op tijd naar D.P. vertrokken met toch wel iets van opspelende zenuwen. Niet zo erg als de allereerste keer maar een kennismaking met een Meesteres blijft een spannende gebeurtenis.

Even voor tweeën aangebeld waarna er even later door Demiun aka Mx.Jessica open werd gedaan en ik in de ontvangstruimte met een drankje op de komst van Meesteres Cleo mocht wachten.  

De Meesters kwam even later binnen en na een plezierig kennismakingsgesprek, waarbij ik Meesteres Cleo tevens mijn wens voor een duo sessie met Meesteres Gwen en haar ter sprake heb gebracht, mijn BDSM-checklist doorgenomen.

Daarna de komende sessie doorgesproken v.w.b. uitvoer en wensen. Een rollenspelfantasie bedenken is leuk maar voor de invulling en uitvoer daarvan zijn er altijd wel praktische zaken waarmee rekening gehouden moet worden. 
Het blijft bijna altijd een kwestie van improviseren, meestal voor, en soms ook tijdens de sessie zelf.

Omdat het naar aanleiding van de fantasie vast niet op een kietelsessie zou uitdraaien aangegeven dat ik bij een spanking het niet erg zou vinden om over mijn breekpunt heen te gaan en dan het liefst ook nog goed vastgezet. Als ik om genade zou smeken mocht ze dat gerust negeren. 

Na het douchen de Meesteres gevolgd naar de zolder en om dat de trap er naar toe vrij steil is voor de  veiligheid pas in de speelruimte  een blinddoek voor gekregen waarna het spel kon beginnen.

De start begon een beetje onwennig, wat op zich niet verwonderlijk was. Meesteres Cleo en ik moeten nog aan elkaar wennen en leren aanvoelen en verder is er geen script waar in staat wie wat doet en zegt. Gaandeweg ging het echter steeds beter.

Ik kreeg een paar polsboeien om waarna deze aan een rek op schouderhoogte werden vastgezet. Vervolgens werd de blinddoek afgedaan en was ik natuurlijk gespeeld verbaasd waar ik terecht was gekomen.  


Meesteres Cleo begon mij uit te vragen over de informatie die ze in de agenda had gevonden. Ik hield me echter van de domme waarna ze met een flogger mijn billen begon te bewerken en af en toe tussen m'n gespreide benen door een paar slagen op de ballen gaf.

Uiteraard wilde ik niet gelijk bekennen wat de afkortingen die achter de namen van de stagiaires stonden betekenden dus werden er een paar tepelklemmen gezet. In plaats van dat het pijn deed liet ik eerder merken het wel plezierig te vinden dus konden er ook nog wel een paar gewichten aan worden gehangen.

Inmiddels had de flogger plaatsgemaakt voor andere slaginstrumenten die Meesteres Cleo met een toenemende intensiteit op mijn billen liet neerkomen waarbij door mijn gekronkel om de slagen, zei het tevergeefs, te ontwijken de tepelklemmen mede door de gewichten eraan losschoten. De Meesteres maakte daar gelijk gebruik van door mijn toch al pijnlijke tepels nog maar eens goed met haar vingers en nagels te bewerken zodat ik uiteindelijk maar doorsloeg, het misbruik toegaf en de betekenis van de afkortingen vertelde.

Natuurlijk bekende ik spijt en vroeg of ze me wilde vergeven. Mooi niet dus, ik kon kiezen tussen ontslag en aangifte of de straf van Meesteres Cleo ondergaan. Geen gemakkelijke keuze maar daar ik graag mijn baan wilde behouden toch maar gekozen voor haar straf.

Wat volgde was een zeer uitgebreide en intense spanking met verschillende middelen waarbij Meesteres Cleo steeds harder ging slaan, zoals afgesproken mijn smeken om genade negerend, totdat ik in tranen ging. Daarna even een rustmoment om mijn ademhaling weer onder controle krijgen en een paar strelingen over mijn rug om vervolgens weer opnieuw te beginnen.


Ik weet niet hoe vaak ik door mijn breekpunt ben gegaan tijdens de spanking maar wel dat het naast pijnlijk op sommige momenten ook vreselijk goed voelde. 

Meesteres Cleo voelde uitstekend aan dat ik er op het laatst zo goed als doorheen zat en werd ik na een gestameld genade losgemaakt van het rek en bevrijd van de polsboeien waarna ik voorzichtig op een bankje plaats nam terwijl de Meesteres een glas cola voor me ging halen.

Toen Meesters Cleo weer boven kwam er niet op gewacht maar na een paar slokken cola gelijk gevraagd om een knuffel die ik natuurlijk kreeg. Met Meesteres Gwen heb ik al bij mijn eerste spanking ervaren dat een stukje intimiteit na een intense spanking mij zo ontzettend goed doet dat ik mij vanaf dat moment had voorgenomen om er gewoon om te vragen. Ik vind het Engelse "Comforting" daar een hele mooie omschrijving voor, beter dan vergelijkbare Nederlandse.

De sessie afgesloten met een goed nagesprek en na het douchen afscheid van Meesteres Cleo genomen en bedankt voor de hele fijne intense sessie met haar waarvan ik hoop dat er nog vele mogen volgen.

 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Femdomia, een intens intermezzo met Mrs. Gwen en Mx. Jessica

@XMistressCleo ALWAYS decides